Skip to main content

Peggy van der Heijden: “Het Boost-programma werkt écht.”

By 22 augustus 2023september 24th, 2023Algemeen
Peggy van der Heijden volgt voor de zomer het Boost-plan om net wat strakker te worden.

Als het werkt, dan werkt het. Dat dacht Peggy van der Heijden toen ze voor de derde keer het Boost-programma van Diet Revolution volgde. Ieder jaar voor de zomer behaalt ze haar doel om net wat strakker te worden. Het is niet voor niets dat ze het programma steeds weer uit de kast trekt. Drie jaar geleden stuitte ze erop toen het voorbijkwam op Instagram tijdens het scrollen. Nu voelt ze zich iedere zomer nét wat strakker en fitter dankzij het 10-daagse programma. “Ik raak steeds net dat laatste randje vet kwijt. Daardoor voel ik me een stuk lekkerder op weg naar de zomer.”

Het laatste zetje

Sportief, fit en goed in haar vel: zo omschreef Peggy het al vóór het Boost-programma. Toch zocht ze een manier om zich nog net wat fijner te voelen. “Ik sport veel, maar merkte steeds dat ik mijn buikje niet helemaal weg kreeg. Ik ben niet dik, maar dacht toch: hoe kan ik plaatselijk wat vet verliezen? Ik kwam Diet Revolution tegen op Instagram en besloot eens bij Bo te informeren. Ik vond het erg interessant dat je specifiek vet verliest; dat was het laagje dat ik bij mijn buik kwijt wilde.”

“Wat mij zo aansprak, was dat ik wél mijn spieren zou behouden omdat ik heel gericht vet verbrand. Omdat ik veel sport, wilde ik mijn spieren in stand houden. Omdat je meer eiwitten dan koolhydraten eet, lukt dat prima. Dat was voor mij sowieso een pluspunt: ik heb altijd moeite gehad met voldoende eiwitten eten. Daar helpen de producten van Diet Revolution supergoed bij.”

“Tijdens het Boost-programma heb ik geen honger en voel ik me energiek; en het is lekker makkelijk. Ik weet precies wat ik wanneer kan eten en alles wordt duidelijk uitgelegd.” – Peggy van der Heijden

Bewustwording en doelen bereiken

Na 10 dagen het Boost-programma volgen, merkte Peggy al het verschil waarop ze hoopte. “Ik had nooit echt moeite met het programma en had gelukkig ook geen hongergevoel. De repen die ik als tussendoortje mag eten, zijn echt cadeautjes. Ik ben steeds weer blij als ik merk en voel dat ik wat strakker in mijn vel zit. Zo van: die broek zit weer precies lekker.” Het is dan ook niet voor niets dat Peggy al drie jaar opnieuw het Boost-programma volgt voor de zomer. “Het werkt iedere keer weer. Ik raad het iedereen aan. Zo overtuigde ik ook mijn moeder, zusje en vriendinnen.”

“Het is natuurlijk fijn dat ik me beter voel na het volgen van het programma. Maar ik merk ook dat ik me een stuk bewuster ben van wat ik eet. Ook ga ik creatiever om met gerechten. Vaak pak ik uit gemak snel een boterham voor de lunch, terwijl een salade zoveel gezonder is én mij meer energie geeft. Ik merk dat het Boost-programma voor mij als reset werkt. Na de winter, waarin ik toch altijd wat meer eet en snoept, is het fijn om de knop weer om te zetten. Na de 10 dagen houd ik het ook lang vol om gezonder en koolhydraatarm te blijven eten. Ik vind het dan toch zonde om meteen mijn resultaat weer teniet te doen door weer ongezonder te eten.”

Zet net als Peggy de knop om met het Boost-programma.

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution