Skip to main content

Bo Notten

“Eerlijk, nuchter en recht door zee. Aan feedback met een strik eromheen heb je niets..”

Door eerlijk en direct te zijn, doorbreek ik patronen en excuses. Die herken ik inmiddels allemaal. Maar dit doe ik altijd in verbinding en met oprechte interesse en zachte energie richting de ander. Ook ben ik praktisch ingesteld. Samen met mijn klanten bedenk ik graag passende oplossingen om hun doel te bereiken. Er is namelijk altijd een oplossing, zelfs bij uitdagingen als kerstmis, carnaval of tijdens een vakantie is het mogelijk om gezonde keuzes te maken.

Als jonge maar ervaren en enthousiaste diëtist bijt ik me vast in jouw doel. Mijn belangrijkste doel is dat mensen tevreden en blij met zichzelf zijn. Want dat maakt je gelukkig. Daarom neem ik graag de tijd voor jou. Contact opnemen, even bellen of een berichtje sturen kan en mag altijd!

15
Jaar

Ervaring

In keto- & koolhydraatarme voedings en leefstijlcoaching

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution