Menu Sluiten

Het Keto-Plan:
5 tot 9 KG afvallen

Het Keto-Plan: 5 tot 9 KG afvallen

Met het Keto-Plan haal jij samen met mij het maximale uit jezelf en zet je een hele belangrijke stap naar jouw streefgewicht en nieuwe leefstijl!

Het Keto-Plan is een ideale manier om heel doelgericht aan de slag te gaan met jouw gewicht. In de 3 stappen van ongeveer 10 dagen is gemiddeld 5 tot 9 kilo afvallen bij veel mensen gelukt. Na het volgen van het Keto-Plan ben je helemaal voorbereid om met jouw nieuwe levensstijl aan de slag te gaan. Ik sta hierbij 1 jaar lang stand-by om jou te blijven helpen en antwoord te geven op je vragen.

Hoe werk het

Nadat je het Keto voedingsplan hebt besteld in de webshop, sturen wij direct jouw box met 84 Keto producten. Alle benodigde informatie ontvang je verder in een digitale brochure. Hiermee kun je direct zelf aan de slag. In de digitale brochure lees je alles over het Keto voedingsplan. Daarnaast krijg je tips en adviezen over de normale voeding die je aanvullend mag eten tijdens het Keto Plan. 

Wanneer je het Keto-Plan volgt, ga je wekelijks je weegmoment doorgeven via de Diet Revolution portal. Je krijgt dan binnen 24 uur feedback van de diëtist. Heb je tussentijds behoefte aan een peptalk? Bel gerust of stuur een bericht via WhatsApp!

afvallen in 3 eenvoudige stappen

De drie stappen van het Diet Revolution Keto-Plan zijn zo ontwikkelt dat je geen honger hoeft te lijden!
Zodra je start ontvang je de digitale brochure met daarbij alle normale voedingsopties die je hebt voor je ontbijt, lunch en avondeten in de verschillende stappen! Hoe lang je over de stappen doet, bespreek je met de diëtiste.

1

Dag 1-10

Je eet 4 tot 5 Diet Revolution producten per dag aangevuld met groente!

Gedurende het avondeten eet je ook gewoon normaal! Groente aangevuld met vlees/vis of vegetarisch.

Op basis van dit voedingsplan komt je lichaam gemiddeld binnen drie dagen in Ketose.

2

Dag 11-20

Je eet 3 tot 4 Diet Revolution producten per dag.

Gedurende het avondeten en de lunch eet je normale voeding bestaande uit groente aangevuld met vlees/vis of vegetarisch.

Op basis van dit voedingsplan eet je nog steeds koolhydraatarm en blijft je lichaam nog Ketose.

3

Dag 21-30

Je eet 2 tot 3 Diet Revolution producten per dag.

Het ontbijt vervang je door zuivel, volkoren en fruit. Je lichaam gaat weer langzaam aan koolhydraten wennen, maar je blijft vet nog steeds verbranden.

Tevens wordt je optimaal voorbereid op een blijvend gezonde leefstijl!

Wat kost het?

  • 325.00

    Maak van je lichaam een natuurlijke vetverbrander Onderstaand kun je het Keto-Plan bestellen. De volgende zaken zijn inbegrepen in de prijs: Box met 84 Keto…

Het 30-daagse Keto-plan kost € 325,- en bestel je eenvoudig in de webshop.
Voor dit bedrag ontvang je naast bovenstaande onder andere:

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution