Lockdown Voedingsplan

Energiek het nieuwe jaar in

De feestdagen zitten er weer op. Het nieuwe jaar staat voor de deur. En helaas is er weer een Lockdown, die ervoor zorgt dat we veel binnen moeten zitten.

Wellicht heb je net als ik heerlijk genoten van al dat lekkers tijden de feestdagen, merk je dat je toch wat ongezonder hebt gegeten de afgelopen tijd en minder energie hebt dan voorheen.

“TIJD VOOR VERANDERING!” 

Naast het feit dat het fijn voelt om het jaar 2022 fris en fruitig te starten is dit 3 weken durende voedingsplan ook een healthy-boost voor je lichaam en je mind!

Wat kun je verwachten?

Het Lockdown Voedingsplan bestaat uit 4 stappen. Deze opbouw zorgt ervoor dat je je lichaam aanspoort om gezond af te vallen en fit te worden.

Tijdelijk verkrijgbaar

Mijn naam is Bo, sinds 2011 ben ik afgestudeerd diëtist en gespecialiseerd op het gebied van afvallen. Voor deze ene keer heb ik speciaal voor jou een voedingsplan geschreven waarbij je alle voeding uit je eigen supermarkt kunt halen. Met mijn kennis, ervaring en vooral veel liefde heb ik voor jou het Lockdown voedingsplan gemaakt.

Het Voedingsplan is samengesteld op basis van gezonde voeding en speciaal gericht op het behalen van maximaal resultaat binnen 3 weken. Het is belangrijk dat je je volledig aan de voorgeschreven menu’s houdt en dus niet sjoemelt met voeding wat niet in het programma voorkomt.

Tijdens deze 3 weken ga je zoveel mogelijk gezond en puur eten. Zoals groente, eieren, fruit, noten enz. Alleen al door deze richtlijnen te volgen zul je merken dat je je beter gaat voelen, maar dit is natuurlijk nog maar het begin.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Voedingsschema's

Je krijgt super handige dag-tot-dag voedingsschema’s, met lekkere makkelijke en gezonde recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Boodschappenlijstjes

Je krijgt voor iedere week een boodschappenlijstje met wat je in huis moet halen.

Online Coaching

Gedurende het gehele programma heb je online toegang tot de diëtist via email, social media of whatsapp, net wat jij fijn vindt!

Strakker, Energieker & Gelukkiger

Het Lockdown voedingsplan bestaat uit 4 stappen. De opbouw zorgt ervoor dat je je lichaam aanleert om gezond af te vallen en fit te worden. Een korte uitleg..

Stap 1

In stap 1 van het programma bestaat je voeding uit eiwitten, gezonde vetten, fruit en langzame koolhydraten.

De focus ligt op natuurlijke voeding ofwel clean eating (zo min mogelijk bewerkt voedsel) en de kwaliteit van de voeding. Je eet tijdens het hele programma geen brood, pasta en andere tarweproducten. Ook neem je geen zoetigheid.

Stap 2

In Stap 2 bestaat je voeding uit eiwitten, gezonde vetten, fruit en langzame koolhydraten uit groente, havermout, quinoa en (zoete) aardappel.

In deze stap ga je steeds meer thermogene voeding eten. Dit staat voor de hoeveelheid energie die je lichaam nodig heeft om een bepaald voedingsmiddel te verteren. Deze stap is ook gericht op het controleren van de bloedsuikerspiegel.

Stap 3

Stap 3 duurt 3 dagen. Je geeft je lichaam een boost om vet te verbranden. Je voeding bestaat uit eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten uit groente.

Dit is het meest intensieve deel van het programma en de stap waarin je het meeste resultaat gaat behalen.

Stap 4

In deze opbouwende stap ga je weer langzaam wat meer fruit en koolhydraten toevoegen aan je menu. Je zult al merken dat je strakker en slanker bent.

Ook zul je merken dat je al tijdens dit voedingsprogramma meer en en meer te weten komt over écht gezond eten. Suiker en snack verslavingen verdwijnen en je zit lekkerder in je vel.

voor slechts €59,-

dit voedingsplan is verkrijgbaar tot 12 januari 2022

Veel gestelde vragen

Voor meiden en vrouwen die na de feestdagen de gezonde draad weer willen oppakken. Voor meiden en vrouwen die 3 kilo willen afvallen met gewone voeding. Voor meiden en vrouwen die niet naar de sportschool kunnen en of minder bewegen dan normaal. Voor meiden en vrouwen die het maximale uit zichzelf willen halen binnen 3 weken. Voor meiden en vrouwen op een gezonde manier strakker fitter en engergieker willen zijn. Voor meiden en vrouwen die behoefte hebben aan motivatie en tips om een healthy leefstijl  op te pakken. Voor vrouwen die na hun zwangerschap weer fit willen worden. 

Ja, dat kan. Stuur me even een prive berichtje info@dietrevolution.nl dan geef ik de aanpassingen aan je door.

Nee, je volgt het programma enkel met voedingsmiddelen verkrijgbaar bij iedere supermarkt.

Ja, er zijn vegetarische alternatieven in het programma.

Als je het programma nauwkeurig volgt val je per week 1 a 1,5  kilo (of zelfs meer) af. Het verschil ligt aan je lengte en je start gewicht. Je vet % gaat sowieso omlaag.

Stuur een mailtje naar: info@dietrevolution.nl of stuur een whatsappje naar 0641335621

 

Ja, als je een van deze 2 programma’s hebt gevolgd, adviseer ik om mij even te contacten. Ik heb dan een super vet alternatief voor je!

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution