Menu Sluiten
Bo Notten | Diëtist

Over bo

Eerlijk, nuchter en recht door zee. Aan feedback met een strik eromheen heb je niets. Door eerlijk en direct te zijn, doorbreek ik patronen en excuses. Die herken ik inmiddels allemaal. Maar dit doe ik altijd in verbinding en met oprechte interesse en zachte energie richting de ander. Ook ben ik praktisch ingesteld. Samen met mijn klanten bedenk ik graag passende oplossingen om hun doel te bereiken. Er is namelijk altijd een oplossing, zelfs bij uitdagingen als kerstmis, carnaval of tijdens een vakantie is het mogelijk om gezonde keuzes te maken.

Als jonge maar ervaren en enthousiaste diëtist bijt ik me vast in jouw doel. Mijn belangrijkste doel is dat mensen tevreden en blij met zichzelf zijn. Want dat maakt je gelukkig. Daarom neem ik graag de tijd voor jou. Contact opnemen, even bellen of een berichtje sturen kan en mag altijd!

Hoe het begon

Voeding is dagelijkse kost. En ondanks dat we het soms op de automatische piloot tot ons nemen is het iets speciaals. Ik was altijd al hongerig naar informatie en feiten over voeding. Vooral in relatie tot gezondheid, overgewicht en cultuur. Toen mijn zusje Tess al op jonge leeftijd in een huis voor en met modellen in Milaan verbleef kreeg zij van haar modellenbureau (voedings)advies over hoe ze slank kon blijven. Die adviezen waren letterlijk mager en zeker niet passend bij een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Voor mij was dat de trigger. Ik wilde me specialiseren in diëtetiek. Want met een gezonde levensstijl bereik je een gezond gewicht en zit je lekker in je vel.

De basis van Diet Revolution; wetenschap, psychologie en inspirerend coachen

Ik besloot de opleiding voeding en diëtetiek te volgen op de HVA in Amsterdam. Dat was 4 jaar hard werken. Scheikunde, fysiologie en psychologie, dat zijn bepaald geen ‘light’ vakken. Deze theorie vormt mijn basis. Nog steeds pas ik niets toe en adviseer ik niets wat niet wetenschappelijk bewezen en onderbouwd is. Met een minor toegepaste psychologie heb ik me ook verdiept in de psyche van de mens. Dat heb je ook nodig om echt een verandering te bewerkstelligen.

Tot slot volgde ik een cursus inspirerend coachen. Dit helpt me om tijdens de 1-1 coaching cliënten hun eigen kracht te laten ervaren. Al deze ingrediënten vormen samen de basis voor Diet Revolution.

Keto: jouw kickstart

Toen ik bij een praktijk werkte waar ze af wilden vallen met ‘gewone’ voeding, maakte ik kennis met Keto. Afvallen met ‘gewone’ voeding kan, maar behalve motivatie en doorzettingsvermogen vraagt dat ook veel geduld. Dankzij Keto kun je in een korte periode een kickstart geven. Dat geeft energie en moed!

Inmiddels heb ik meer dan twaalf jaar ervaring. Na een stage bleef ik plakken bij PS. food & lifestyle. Van daaruit ben ik mijn eigen concept voor gezonde voeding gestart. Ook werkte ik een jaar in het ziekenhuis. Daar begeleidde ik mensen die aan moesten sterken omdat ze ernstig ziek waren. Dit laatste was minder mijn ding en dus nam ik afscheid. Nu beleef ik heel veel plezier aan het begeleiden van mensen naar een gezonde levensstijl. Ik word blij van intensief, persoonlijke contact met mijn klanten. Alle positieve resultaten en het behalen van blijvend resultaat is de kers op de gezonde “kwark”taart.

de switch

In 2018 heb ik een wereldreis gemaakt. De droom van mij en mijn vriend. Ingeënt met alle mogelijke inentingen boekten we een enkeltje Afrika. Ontdekken, op avontuur en op zoek naar nieuwe smaken. Dat was spannend. Je baan opzeggen en 10 maanden de wereld rondreizen! We reisden door Afrika, India, Japan en Nieuw-Zeeland. Tijdens de laatste stop op Bali heb ik de knoop doorgehakt. Die gezonde levensstijl daar was de trigger. Dit wil ik! In oktober 2018 startte ik als zelfstandig diëtist. Diet Revolution was een feit!

Dankzij die wereldreis ben ik nu zelfstandig ondernemer en draag ik een rugzak vol smaakvolle, wereldse gerechten. Allemaal zelf geproefd en samengesteld en perfect passend in jouw schema. Zelfs Keto proof en koolhydraatarm! Koken duurt bovendien nooit langer dan 15 minuten! Ik maak mijn voedingsschema’s zeer gevarieerd, met menu’s die goed te combineren zijn met het gezin.

Wil je meer over mij weten? Kijk is op mijn Instagram kanaal of plan een vrijblijvend telefoongesprek!

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution