Menu Sluiten
Bo Notten | Diëtist

Missie

Mijn missie is dat vrouwen zich gezond en gelukkig voelen. In 2018 heb ik Diet Revolution opgericht. Na 10 jaar in de diëtetiek te hebben gewerkt zag ik wat werkte voor vrouwen tussen de 25 jaar en 55 jaar. Starten met een Keto Kickstart is voor vele de uitkomst om uiteindelijk een gebalanceerde/ koolhydraat beperkte leefstijl te leven en zo op gewicht te blijven met toch die belangrijke geniet momentjes.

Door middel van professionele voedingsschema’s en persoonlijke contact leer ik vrouwen een nieuw voedingspatroon aan op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke gerechten. Een voedingspatroon je prima kunt volhouden, omdat het is gebaseerd op lekkere en smakelijke gerechten en op 5 eetmomenten per dag. Niet minder eten, maar anders eten. Op deze manier help ik vrouwen hun streefgewicht te bereiken en dit gewicht ook langdurig te behouden. Dat doe ik vanuit de overtuiging dat een goed voedingspatroon en een gezond gewicht, vrouwen energie en zelfvertrouwen geeft. Energie, zelfvertrouwen en ‘happy’ jouw leven leiden dat is de missie van DIET REVOLUTION – your new lifestyle starts HERE. 

OVER BO

Eerlijk, nuchter en recht door zee. Aan feedback met een strik eromheen heb je niets. Door eerlijk en direct te zijn, doorbreek ik patronen en excuses. Die herken ik inmiddels allemaal. Maar dit doe ik altijd in verbinding en met oprechte interesse en zachte energie richting de ander. Ook ben ik praktisch ingesteld. Samen met mijn klanten bedenk ik graag passende oplossingen om hun doel te bereiken. Er is namelijk altijd een oplossing, zelfs bij uitdagingen als kerstmis, carnaval of tijdens een vakantie is het mogelijk om gezonde keuzes te maken.

Als jonge maar ervaren en enthousiaste diëtist bijt ik me vast in jouw doel. Mijn belangrijkste doel is dat mensen tevreden en blij met zichzelf zijn. Want dat maakt je gelukkig. Daarom neem ik graag de tijd voor jou. Contact opnemen, even bellen of een berichtje sturen kan en mag altijd!

De basis van Diet Revolution; wetenschap, psychologie en inspirerend coachen

Ik ben altijd al gek geweest op eten en drinken, ik wil mezelf geen FOODIE noemen maar ik vond voeding altijd al interessant. Ten eerste voor mijn gezondheid, ten tweede met sociale gelegenheden. Ik houd er nog steeds van om mensen “te verwennen” met mijn kookkunsten. Destijds besloot ik de opleiding voeding en diëtetiek te volgen op de HVA in Amsterdam. Dat was 4 jaar hard werken. Scheikunde, fysiologie en psychologie, dat zijn bepaald geen ‘light’ vakken. Deze theorie vormt mijn basis. Nog steeds pas ik niets toe en adviseer ik niets wat niet wetenschappelijk bewezen en onderbouwd is. Met een minor toegepaste psychologie heb ik me ook verdiept in de psyche van de mens. Dat heb je ook nodig om echt een verandering te bewerkstelligen.

Tot slot volgde ik een cursus inspirerend coachen. Dit helpt me om tijdens de 1-1 coaching cliënten hun eigen kracht te laten ervaren. Al deze ingrediënten vormen samen de basis voor Diet Revolution.

Keto: jouw kickstart

Toen ik bij een praktijk werkte waar ze af wilden vallen met ‘gewone’ voeding, maakte ik kennis met Keto. Afvallen met ‘gewone’ voeding kan, maar behalve motivatie en doorzettingsvermogen vraagt dat ook veel geduld. Dankzij Keto kun je in een korte periode een kickstart geven. Dat geeft energie en moed!

Inmiddels heb ik meer dan twaalf jaar ervaring. Na een stage bleef ik plakken bij PS. food & lifestyle. Van daaruit ben ik mijn eigen concept voor gezonde voeding gestart. Ook werkte ik een jaar in het ziekenhuis. Daar begeleidde ik mensen die aan moesten sterken omdat ze ernstig ziek waren. Dit laatste was minder mijn ding en dus nam ik afscheid. Nu beleef ik heel veel plezier aan het begeleiden van mensen naar een gezonde levensstijl. Ik word blij van intensief, persoonlijke contact met mijn klanten. Alle positieve resultaten en het behalen van blijvend resultaat is de kers op de gezonde “kwark”taart.

de switch

In 2018 heb ik een wereldreis gemaakt. De droom van mij en mijn vriend. Ingeënt met alle mogelijke inentingen boekten we een enkeltje Afrika. Ontdekken, op avontuur en op zoek naar nieuwe smaken. Dat was spannend. Je baan opzeggen en 10 maanden de wereld rondreizen! We reisden door Afrika, India, Japan en Nieuw-Zeeland. Tijdens de laatste stop op Bali heb ik de knoop doorgehakt. Die gezonde levensstijl daar was de trigger. Dit wil ik! In oktober 2018 startte ik als zelfstandig diëtist. Diet Revolution was een feit!

Dankzij die wereldreis ben ik nu zelfstandig ondernemer en draag ik een rugzak vol smaakvolle, wereldse gerechten. Allemaal zelf geproefd en samengesteld en perfect passend in jouw schema. Zelfs Keto proof en koolhydraatarm! Koken duurt bovendien nooit langer dan 15 minuten! Ik maak mijn voedingsschema’s zeer gevarieerd, met menu’s die goed te combineren zijn met het gezin.

Wil je meer over mij weten? Kijk is op mijn Instagram kanaal of plan een vrijblijvend telefoongesprek!

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution