Shape 21

Power Up in 21 days

Hoe zou het voor je zijn als je in 21 dagen volledig in SHAPE komt? Je kunt je vanaf nu inschrijven voor het nieuwe Voedings- & bewegingsprogramma SHAPE 21.

Tijdens dit programma ga jij het MAXIMALE uit jezelf halen qua gezond- & fitheid. 

Reserveer nu je plek om te kunnen starten vanaf dinsdag 6 april 2021 (na Pasen) voor slechts 119 euro!

Bo & Romy

Hey jij!

Wij zijn Bo en Romy.  Met SHAPE 21 willen wij jou helpen naar de beste versie van jezelf.  

Bo is diëtist en lifestyle coach en Romy is voedingsdeskundige en heeft een grote passie voor sporten.  Samen hebben we onze krachten gebundeld en hebben we het voedings- en bewegingsprogramma SHAPE 21 gemaakt. Met als doel jouw lichaam, gezondheid én zelfvertrouwen een boost te geven.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Workout Video's

Toegang tot wekelijkse workout video's via het private Instagram account van SHAPE 21. Romy doet alles voor zodat je precies kunt zien hoe je de oefeningen doet. Alles op eigen niveau.

Voedingsschema's

Wij geven je super handige dag-tot-dag voedingsschema’s, met lekkere makkelijke en gezonde recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Boodschappenlijstjes

Je krijgt iedere week een boodschappenlijstje met wat je die week in huis moet halen.

Online Coaching

Gedurende het gehele SHAPE 21 programma krijg je non-stop toegang tot de diëtisten en de andere deelnemers via het private Instagram account

Strakker, Energieker & Gelukkiger

SHAPE 21 bestaat uit 4 stappen. De opbouw van het voedings- en bewegingsprogramma zorgt ervoor dat je je lichaam aanleert om vet te gaan verbranden en fit te worden. 

We geven je een korte uitleg

Stap 1

In stap 1 van het programma bestaat je voeding uit eiwitten, gezonde vetten, fruit en langzame koolhydraten.

De focus ligt op natuurlijke voeding ofwel clean eating (zo min mogelijk bewerkt voedsel) en de kwaliteit van de voeding. Je eet tijdens het hele programma geen brood, pasta en andere tarweproducten. Ook neem je geen zoetigheid.

Stap 2

In Stap 2 bestaat je voeding uit eiwitten, gezonde vetten, fruit en langzame koolhydraten uit groente, havermout, quinoa en (zoete) aardappel.

In deze stap ga je steeds meer thermogene voeding eten. Dit staat voor de hoeveelheid energie die je lichaam nodig heeft om een bepaald voedingsmiddel te verteren. Deze stap is ook gericht op het controleren van de bloedsuikerspiegel.

Stap 3

Stap 3 duurt 3 dagen en dit is het hoogtepunt van het programma SHAPE 21. Je geeft je lichaam een boost om vet te verbranden. Je voeding bestaat uit eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten uit groente.

Dit is het meest intensieve deel van het programma en de stap waarin je het meeste resultaat gaat behalen.

Stap 4

In deze opbouwende stap ga je weer langzaam wat meer fruit en koolhydraten toevoegen aan je menu. Je zult al merken dat je strakker en slanker bent.

Ook zul je merken dat je al tijdens dit voedings- en bewegingsprogramma meer en en meer te weten komt over écht gezond eten. Suiker en snack verslavingen verdwijnen en je zit lekkerder in je vel.

Yeah Baby, i'm ready to rumble

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Your order

Product Subtotaal
Shape21  × 1 119.00
Subtotaal 119.00
Totaal 119.00

Jouw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om jouw gebruik van de webshop te ondersteunen. Voor een uitgebreide toelichting omtrent ons privacy beleid, zie onze privacybeleid.

Veel gestelde vragen

Voor meiden en vrouwen die het maximale uit zichzelf willen halen binnen 3 weken. Voor meiden en vrouwen op een gezonde manier strakker fitter en engergieker willen zijn. Voor meiden en vrouwen die behoefte hebben aan motivatie en tips om een healthy leefstijl  op te pakken. Voor vrouwen die na hun zwangerschap weer fit willen worden. Voor meiden en vrouwen die fit willen worden en zin hebben om vanuit huis te gaan trainen. Voor drukke dames die geen zin hebben om uren in de sportschool te staan. Voor meiden en vrouwen die stress ervaren en het moeilijk vinden om te gaan sporten

Ja, dat kan. Stuur me even een prive berichtje info@dietrevolution.nl dan geef ik de aanpassingen aan je door.

Op donderdag 1 april 2021, via het Private Instagram account krijg je naast het E-Book extra tips, de work-outs, foto’s van de recepten en de boodschappenlijstjes. Dit Private Instagram Account blijft open t/m maandag 10 mei 2021.

Nee, je volgt het programma enkel met voedingsmiddelen verkrijgbaar bij iedere supermarkt.

Via het private Instagram account. Hier krijg je na je inschrijving bericht over.

De work-outs worden 5x per week gegeven. Je kunt ze volgen wanneer jou uitkomt. De work-outs bestaan uit kracht, cardio en yoga oefeningen. Met altijd een warming up en een cooling down. Je kunt de work-outs aanpassen op jouw eigen niveau.

Ja, er zijn vegetarische alternatieven in het programma.

Als je het programma nauwkeurig volgt val je minimaal per week 1 kilo (of zelfs meer) af Je vet % gaat sowieso omlaag.

Nee, je kunt het e-book downloaden via de private Instagram pagina , een paar dagen van tevoren. 

Na inschrijving en betaling, kom je op de bevestiging pagina waar een link met een icoontje staat naar de Instagram pagina ook krijg je via de mail nog een link met de naam van de Instagram pagina. Vervolgens meld je je aan om de pagina te volgen. Een paar dagen van tevoren krijg je toegang samen met de andere deelnemers toegelaten.

Stuur een mailtje naar: info@dietrevolution.nl

 

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution