Summer Ready

Dieet plan voor gezond afvallen

Hoe zou het voor jou zijn super goed in je vel te zitten nog voor je vakantie begint? Voordat je naar die bruiloft of dat feest gaat?

Dat maakt je gelukkig! Een belangrijke voorwaarde om gelukkig te zijn is jezelf gezond, energiek en mooi te voelen. Wil je weten hoe je dat doet? Ik heb speciaal voor jou dit programma ontwikkeld om dit gevoel binnen 3 weken te halen.

Je moet er wat voor doen…

Je moet er wel wat voor doen om van dit programma een succes te maken. Ik geef je mijn beste kennis en ervaring en ik vraag van jou het programma 3 weken lang nauwkeurig te volgen.

Dus niet gaan sjoemelen met koekjes, snoep, alcohol en fastfood. Geen eigen variaties bedenken op de menu’s, dat kan alleen als je eerst met mij overlegt.

Een paar gerechten vragen wat voorbereiding, zoals het maken van verse humus, die kun je het beste een dag van te voren bereiden. Mocht je voor dit soort dingen ‘geen tijd hebben’ kun je dit aangeven en kom ik met een alternatief.

Als je het opbrengt dit programma van A tot Z te volgen garandeer ik je dat je over 3 weken veel strakker in je vel zit en vol zelfvertrouwen. Gun jezelf deze kans, je bent het waard en je zet een grote stap naar een happy summer & healthy lifestyle!

Heel veel succes,

Het Voedingsprogramma Summer Ready bestaat uit 4 stappen. Deze opbouw zorgt ervoor dat je je lichaam optimaal conditioneert om vet te gaan verbranden en fit te worden.

Hey YOU!

Mijn naam is Bo, sinds 2011 ben ik afgestudeerd diëtist en gespecialiseerd op het gebied van afvallen. Misschien ken je me persoonlijk, via social media of ben je via Google bij mij terecht gekomen. Met mijn kennis, ervaring en vooral veel liefde heb ik voor jou het programma Summer Ready gemaakt.

Het Voedingsprogramma Summer Ready is samengesteld op basis van gezonde voeding en speciaal gericht op het behalen van maximaal resultaat binnen 3 weken. Het is belangrijk dat je je volledig aan de voorgeschreven menu’s houdt en dus niet sjoemelt met voeding wat niet in het programma voorkomt.

Tijdens deze 3 weken ga je zoveel mogelijk gezond en puur eten. Zoals groente, eieren, fruit, noten enz. Alleen al door deze richtlijnen te volgen zul je merken dat je je beter gaat voelen, maar dit is natuurlijk nog maar het begin..

Hoe gaat dit in zijn werk?

Voedingsschema's

Je krijgt super handige dag-tot-dag voedingsschema’s, met lekkere makkelijke en gezonde recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Boodschappenlijstjes

Je krijgt voor iedere week een boodschappenlijstje met wat je in huis moet halen.

Online Coaching

Gedurende het gehele programma heb je online toegang tot de diëtist via email, social media of whatsapp, net wat jij fijn vindt!

Strakker, Energieker & Gelukkiger

Het Summer Ready programma bestaat uit 4 stappen. De opbouw zorgt ervoor dat je je lichaam aanleert om vet te gaan verbranden en fit te worden. Een korte uitleg..

Stap 1

In stap 1 van het programma bestaat je voeding uit eiwitten, gezonde vetten, fruit en langzame koolhydraten.

De focus ligt op natuurlijke voeding ofwel clean eating (zo min mogelijk bewerkt voedsel) en de kwaliteit van de voeding. Je eet tijdens het hele programma geen brood, pasta en andere tarweproducten. Ook neem je geen zoetigheid.

Stap 2

In Stap 2 bestaat je voeding uit eiwitten, gezonde vetten, fruit en langzame koolhydraten uit groente, havermout, quinoa en (zoete) aardappel.

In deze stap ga je steeds meer thermogene voeding eten. Dit staat voor de hoeveelheid energie die je lichaam nodig heeft om een bepaald voedingsmiddel te verteren. Deze stap is ook gericht op het controleren van de bloedsuikerspiegel.

Stap 3

Stap 3 duurt 3 dagen en dit is het hoogtepunt van het Summer Ready programma. Je geeft je lichaam een boost om vet te verbranden. Je voeding bestaat uit eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten uit groente.

Dit is het meest intensieve deel van het programma en de stap waarin je het meeste resultaat gaat behalen.

Stap 4

In deze opbouwende stap ga je weer langzaam wat meer fruit en koolhydraten toevoegen aan je menu. Je zult al merken dat je strakker en slanker bent.

Ook zul je merken dat je al tijdens dit voedings- en bewegingsprogramma meer en en meer te weten komt over écht gezond eten. Suiker en snack verslavingen verdwijnen en je zit lekkerder in je vel.

Dit programma kost slechts €89,-

Veel gestelde vragen

Voor meiden en vrouwen die het maximale uit zichzelf willen halen binnen 3 weken. Voor vrouwen die nog voor hun vakantie willen afvallen voor een maat minder. Voor meiden en vrouwen op een gezonde manier strakker fitter en engergieker willen zijn. Voor meiden en vrouwen die behoefte hebben aan motivatie en tips om een healthy leefstijl  op te pakken. Voor vrouwen die na hun zwangerschap weer fit willen worden. Voor meiden en vrouwen die binnenkort in hun bikini moeten!

Ja, dat kan. Stuur me even een prive berichtje info@dietrevolution.nl dan geef ik de aanpassingen aan je door.

Nee, je volgt het programma enkel met voedingsmiddelen verkrijgbaar bij iedere supermarkt.

Ja, er zijn vegetarische alternatieven in het programma.

Als je het programma nauwkeurig volgt val je per week 1 a 2 kilo (of zelfs meer) af. Het verschil ligt aan je lengte en je start gewicht. Je vet % gaat sowieso omlaag.

Stuur een mailtje naar: info@dietrevolution.nl of stuur een whatsappje naar 0641335621

 

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution