23 November 2024 | Kasteelhoeve Geldrop

Een dag vol Inspiratie en Motivatie

Let's Grow!

Op 23 november 2024 gaan we keihard aan jouw persoonlijke ontwikkeling werken!

Met een programma vol boeiende sprekers, interactieve workshops en de aanwezigheid van jullie, topvrouwen,
is het Women’s Happy & Healthy Event een unieke kans om nieuwe inspiratie en motivatie te tanken voor jouw leefstijl!

Je krijgt tijdens dit event een flinke verzameling concrete en bruikbare handvaten om jouw leven, gezondheid en relaties een onvoorstelbare stimulans te geven.

Uiteraard genieten we daarbij van een heerlijke healthy lunch, bubbels en andere lekkere bites.
Heb je vragen of suggesties? Je kunt ons bereiken via info@dietrevolution.nl

Sprekers

Klik op de foto voor de bio

Bo Notten

Diëtiste

Gezonder leven? Dat kan al in kleine stappen. Afvallen, meer energie, gezond ouder worden, hormonale klachten verminderen, voedingsmiddelen die stress tegengaat: wat jouw doel ook is, Bo kan je hierbij helpen door de juiste voeding te adviseren. Naast voedingsadvies, geeft Bo ook coaching in gedragsverandering, wat altijd begint met meer zelfliefde en zelfvertrouwen.

Door het organiseren van dit event breng ik alle aspecten bij elkaar zodat jij weet wat voor jou op dit moment het allerbeste is, hoe jij goed voor jezelf kunt zorgen én dat jij de komende jaren het maximale uit jezelf gaat halen. Ik weet zeker dat je deze dag een flinke dosis inspiratie en motivatie met je meeneemt! Als kers op de taart ontmoet je andere toffe vrouwen waaruit wellicht onverwachte vriendschappen ontstaan!

Laura Verboom

Pedagoog & Aware Parenting Instructor

Als dankbare moeder van Imma (12), Joas (10) en Levi (7) zijn mijn dagen doorgaans gevuld met gezellige en chaotische uren. Vanuit een houding die erkent dat het leven een onophoudelijke reis van leermomenten is, oefen ik elke dag met leven in het moment, te omarmen wat is en met zachte ogen naar mezelf kijken. Wat een grote uitdaging is in het intense gezinsleven;-) Daar zijn dus voor mij veel lessen te vinden! Door te proberen, te luisteren en mezelf te bevragen word ik me steeds meer bewust van mijn patronen en behoeften. De relatie met mijn kinderen, met mijn lieve man Jesse en mensen om mij heen, helpen me om hierin te oefenen en nieuwe inzichten te krijgen.

Marsha Simon

Independent Presenter | Moderator | Program maker

Marsha Simon is een onafhankelijk moderator, presentator en programmamaker. Ze werkt met vaste opdrachtgevers uit de Culturele en Creatieve Sector zoals de Dutch Design Week. Maar ook met mensen en bedrijven die een ander toekomstperspectief nodig hebben. Die een nieuwe koers willen varen. Die haar ervaring met pionierende ontwerpers dus goed kunnen gebruiken. Marsha leerde de afgelopen 11 jaar dat het écht anders kan als je dat wilt. Ze leerde ook dat het niet vanzelf gaat. Je zult niet de eerste zijn die de handdoek in de ring gooit onderweg naar een andere levensstijl. Laat staan naar een andere wereld. Hoe doen die pioniers dat toch? Dat blijft haar boeien.

Als moderator staat Marsha bekend om haar open houding en authentieke, onderzoekende aanpak. Onderscheidend door onconventionele, oprechte vragen. Op een empathische manier gesteld vanuit een bijzondere interesse in wat mensen beweegt. Tijdens events weet ze daarmee steeds weer opnieuw een veilige ruimte te creëren. Waarbinnen zij iedereen op een aanstekelijke manier meeneemt. Zo komt Marsha samen met sprekers en publiek tot nieuwe, heldere inzichten die blijven plakkenMarsha heeft een achtergrond in Design en de Uitvoerende Kunsten. Ze woont met haar twee dochters in Amsterdam, maar reist voor haar werk het hele land door.
Op 23 november hoopt ze in haar geboortedorp ook jou aan te steken met de kracht van verbinding en kennisdeling rondom onderwerpen die er voor ons toe doen.

Janneke Janssen-Corssmit

Haptotherapeut

Moeder van Feije (9) & Dijne (8) vrouw van Jeroen. Werkzaam als Haptotherapeut bij Infabriek Boekel. Een fantastisch beroep omdat het voor mij de basis van het mens-zijn is. Na 15 jaar ervaring als (theater)docent in het vmbo ontstond er een verlangen naar diepgang in de persoonlijke ontwikkeling. Dit heb ik gevonden in Haptonomie. Ik ben geraakt door dit vak, omdat het me uitdaagt de mooiste versie van mezelf te zijn. Te luisteren naar wie ik werkelijk ben en daar mijn keuzes op te baseren. Te luisteren naar mijn gevoel en daarbij mijn hoofd mee te nemen in keuzes die ik maak. Echt contact aan te gaan met mezelf en de relaties om me heen. Kwetsbaar door het leven te gaan en iedere dag een beetje meer mezelf zijn. Ik vind het heel fijn om dit samen met anderen te doen.

Ik geniet van de natuur, reizen, lekkere koffie, zingen & dansen, tiny wonen, de fijne mensen om me heen, echt contact, de zon en met Jeroen en de meiden op avontuur gaan.

Heb jij altijd al willen weten hoe je hoofd en lichaam laat samenwerken?

Heb jij altijd al willen weten hoe jouw gevoel meer ruimte kan krijgen in de dagelijkse praktijk, zodat je ook echt doet wat je wilt?

Elroy Lemmens

Mental Coach

Elroy Lemmens (36) IS werkzaam als zelfstandig Mental coach voor het Ministerie van Defensie.
Wat Elroy mooi vind is om door inzicht en begrip , grip te krijgen op wat er in je hoofd gebeurt. Deze interesse is gegroeid toen hijzelf in moeilijke situaties terecht kwam. Hij kwam erachter dat het hoofd eigenlijk veel meer doet in die moeilijke momenten dan het fysieke lichaam. Dat terwijl de natuurlijke reflex is om de aandacht op het fysieke te richten. Door te verdiepen en vooral te ervaren merkte hij dat er veel meer contact tussen body en mind kwam en je veel beter bij jezelf kon blijven. Dit doorgeven en mensen hierin meenemen is een echte passie geworden. Waar hij in het bijzonder achter kwam is dat het echt gaat over grip en presteren. Om echt te weten wie je bent zul je ook de grip af en toe los moeten laten evenals het presteren . Wat blijft er dan over en wie ben je dan? door deze zoektocht aan te gaan kwam echt alles samen en gelooft hij dat dit de manier is om te leven.

Actie / presteren af kunnen wisselen met stilstaan en observeren. Door verschillende opleidingen /cursussen te gaan doen is Elroy aan de slag gegaan om een vertaalslag te maken van verschillende tools om zo op alle vlakken iets te kunnen betekenen. Hieruit ontstond About Life Retreats een mega krachtig programma waar je echt kan ontwikkelen ( alle wikkels eraf smijten ) en tot de kern kan komen. Dit doet hij samen met zijn compagnon Nick Verouden op een prachtige plek De Aardborst ( Mierlo )

Waar hij jullie zaterdag 23 November 2024 in mee wil nemen is de kracht van Adem halen .... Want de twee kanten die hij beschrijft ACTIE vs Stilstaan gaat namelijk daarover . In beide staten speelt de adem een ontzettend belangrijke rol. Het is onze rode draad in het leven. Lijkt je dit intersant ? Elroy vertelt je er graag meer over...

Mayke Langenhorst

Ondernemerscoach | Persoonlijk leiderschap | Human Design

Human design is een systeem dat inzicht geeft in wie jij in de kern bent, met jouw kwaliteiten en talenten. Aan de hand van jouw geboortegegevens wordt je blauwdruk gemaakt en helpt het je om te leven vanuit de beste versie van jezelf!

Mayke is business- en carrière coach, schrijft voor NRC en weet alles van human design! Mayke leest jou en laat je kennis maken met de belangrijkste persoon op aarde: namelijk JIJZELF, waardoor jij vanuit dit punt sturing kunt geven aan je privé en werkleven.

Ben jij nieuwsgierig naar wat human design voor jou kan betekenen?
Wil je connecten met andere toffe, ondernemende vrouwen?
Wil jij weer de positieve vibe ervaren?

“Live your life the way you were built to live it”

Agenda

November 23, 2024

10:30 – 11:00

Registration and Welcome Coffee!
Kasteelhoeve Geldrop, Helze 8, 5662 JG Geldrop

11:00 – 11:15

Marsha Simon
Welcome!

11:15 – 12:00

Bo Notten
Over gezond oud worden, je eetstijl veranderen & de invloed van voeding op stress en hormonen.

12:00 – 13:00

Mayke Langenhorst
Human Design: Hoe ben je en blijf je, jezelf en kan jij  jouw volledig potentieel gaan benutten

13:00 – 14:00

Healthy Lunch

14:00 – 15:00

Laura Verboom & Janneke Janssen-Corssmit
Vanuit vertrouwen leven!  Over voelen, grenzen en relaties….

15:00 – 16:00

Elroy Lemmens
Technieken om stress in lichaam en geest effectief te beheersen

16:00 – 17:00

Borrel, Bites and Goodie bag

Always wanted to know....

 • Wat human design voor jou kan betekenen?
 • Hoe jij echt jezelf kan zijn en blijven, zodat jouw energie stroomt en jij jouw volledig potentieel kan gaan benutten?
 • Hoe stress ontstaat en hoe het je lichaam en geest beïnvloedt. Begrijp de mechanismen achter stress en hoe je deze effectief kunt beheersen en verminderen.
 • Wat de invloed van voeding is op stress en je hormonen?
 • Hoe je controle en angst loslaat en vanuit vertrouwen kunt leven?
 • Waar jouw verbeterpunten in je eetpatroon liggen?

 • Of jij een emotie-eter, een verleidingseter of een gewoonte-eter bent? Hoe je dit herkent? En hier op een andere manier mee om kunt gaan?
 • Hoe jij in jouw relaties precies vind wat jij nu nodig hebt?
 • Waarom het voelen en aangeven van je grenzen zo ontzettend ingewikkeld is?
 • Hoe je verschillende ademhalingstechnieken kunt gebruiken om stress en angst te verminderen en een gevoel van kalmte en welzijn te bevorderen.
 • Hoe je jouw doelen kunt manifesteren?

Tijdens het Womens Health & Happiness krijg je antwoord op bovenstaande vragen én meer.

Breng je ideeën tot leven tijdens de diverse workshops, sprekers sessies en netwerk. Laat je kennis groeien.

Your ticket to the Women's Health & Happiness Event

November 23th, 2024 | Kasteelhoeve Geldrop | Helze 8, 5662 JG Geldrop

Early Bird Ticket

until sold-out

€197 incl. btw

Regular Ticket

€234 incl. btw

Late Bird Ticket

€267 incl. btw

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Factuuregevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Subtotaal 197.00
Totaal 197.00 (inclusief 16.27 BTW)

Jouw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om jouw gebruik van de webshop te ondersteunen. Voor een uitgebreide toelichting omtrent ons privacy beleid, zie onze privacybeleid.

POWERED BY

 Diet Revolution Nederland | Tel. +31 6 41 33 56 21 | E-Mail: info@dietrevolution.nl