Skip to main content

Diet Revolution

Bo Notten

Je zelfverzekerd en fit voelen. Comfortabel in je vel én je kleding zitten. Trots zijn op jezelf en hoe je eruitziet. Ik zou willen dat dit voor iedereen vanzelfsprekend is. Maar als ervaren diëtiste weet ik maar al te goed dat de realiteit vaak anders is. Een prachtige persoon die niet tevreden is met zichzelf: dat raakt mij. Met Diet Revolution ben ik jouw stok achter de deur. De vraagbaak in je smartphone. Zo help ik je aan een blijvende verandering, een nieuwe leefstijl. Geen betere versie van jezelf worden, maar inzien dat je er mag zijn zoals je bent.

“Diet Revolution is geen magische quick fix, maar een tool om jezelf een nieuwe leefstijl aan te meten met blijvende resultaten.”

Jouw nieuwe leefstijl start hier

Crashdiëten, voedingsrestricties, de nieuwste trends op het gebied van afvallen: als ervaren gespecialiseerd diëtiste heb ik ze allemaal voorbij zien komen. Daarom kan ik ook met zekerheid zeggen dat Diet Revolution wél echt werkt. Mijn doel is niet je even te helpen doordat je snel kilo’s verliest met een niet-blijvende oplossing. Ik wil je laten zien hoe je met gezonde keuzes en relatief kleine veranderingen een verschil kunt maken waardoor je je fit blijft voelen.

Honger? Die kennen wij niet

Volgens mij kunnen een gezond voedingspatroon en een leuk leven hand in hand gaan. Want word je gelukkig van je streefgewicht als je niets lekkers meer mag eten en continu honger hebt? Nee, natuurlijk niet! En de kans dat je zo’n voedingspatroon lang volhoudt is klein. Ik bied je een plan met voldoende eetmomenten en zelfs snacks. Niet alleen een stukje appel of een bakje kwark, maar zelfs chocoladerepen of wafels. Het kan met Diet Revolution.

Jouw stok achter de deur

Als ervaren diëtiste maakte ik mijn programma’s zodat jij alle kennis en tools in handen hebt om zelf het verschil te maken. Dat jij het op eigen houtje kunt, betekent niet dat ik er niet ben om te helpen. Zie mij als jouw stok achter de deur. Ik houd de meetmomenten in de gaten en sta altijd klaar voor vragen en advies. Een snelle check tijdens het uit eten gaan? App me even en we komen er samen uit. Twijfel je of jouw doel haalbaar is? Laat het mij weten en we maken samen een plan dat bij jou past. Zo krijg jij het resultaat dat je zelf wilt, met een beetje hulp van mij.

Werk aan jouw doelen met een realistisch plan

15
Jaar

Ervaring

In keto- & koolhydraatarme voedings en leefstijlcoaching

Contact Us

info@dietrevolution.nl
06-41335621

BTW: NL001910253B76
KvK: 63097095
Bank: NL17 KNAB 0257 5508 95

Join us!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van updates en nieuwe acties!

  This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.

  Blijf gezond met onze tips en aanbiedingen

  Ontvang 4x per jaar een update met nieuwe recepten, kortingen en tips voor een gezonder en energieker leven

   © 2023 Diet Revolution 

   Blijf gezond met onze tips en aanbiedingen

   Ontvang 4x per jaar een update met nieuwe recepten, kortingen en tips voor een gezonder en energieker leven

    This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy and Terms of Service apply.

    Chat openen
    1
    Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

    Vriendelijke groet,
    Bo Notten
    Diëtiste @ Diet Revolution