Menu Sluiten

Het Lifestyle programma

Bo Notten, Dietistë Diet Revolution
Bo Notten | Diëtiste

Coaching 1-1: persoonlijk voedingsadvies

Lukt het je niet om op eigen kracht af te vallen? Heb je al verschillende dieetvormen geprobeerd zonder je doel te behalen? En voel je je altijd direct weer schuldig als je toch iets lekkers pakt? Bij Diet Revolution help ik je als voedingscoach met het doorbreken van ongezonde gewoontes, zoals eindeloos snacken, eetbuien en veel suikers eten. Dat gaat verder dan enkel je bewustzijn, want lekker in je vel zitten lukt niet alleen met woorden. Daar zijn ook daden voor nodig. Daarom neem ik je bij de hand. Zeg ja tegen persoonlijk voedingsadvies en zit binnenkort al lekkerder in je vel!

De juiste keuzes maken door middel van een persoonlijk voedingsplan

Bij 1-1 persoonlijk voedingsadvies leer ik je tijdens een 3 maanden durend traject de basis van gezonde voeding. Hoe maak je nu gezonde keuzes? Bij 1-1 coaching brengen we samen een bezoek aan de supermarkt. Ik leer je en laat je zien wat gezonde keuzes zijn. Zelfs voor uitdagingen als carnaval, Kerstmis of een vakantie zijn gezonde keuzes te maken. Met handige tips en praktische oplossingen kun je direct zelf aan de slag. Je ontvangt een receptenboek voor de eerste 4 weken Keto-kickstart waarmee je eindeloos veel combinaties en variaties kunt maken.

Naast een persoonlijk voedingsschema leer ik je ook om jezelf lief te hebben. Want ook je mindset is belangrijk als je gewicht wilt verliezen. Goed voor jezelf zorgen, betekent namelijk ook gezonde keuzes maken. Ik doe er alles aan om je te helpen, met betrokkenheid, expertise en enthousiasme. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen of een online steuntje in de rug via WhatsApp.

Wat houdt het Lifestyle programma bij Diet Revolution in?

  • 3 maanden 1-1 traject met eventuele uitbreiding
  • Een Keto-kickstart: je lichaam als natuurlijke vetverbrander
  • Persoonlijke begeleiding van een diëtiste
  • Intake en eindgesprek op locatie bij Diet Revolution of eventueel via Zoom
  • Vervolgconsulten
  • Wekelijks weegmoment met feedback
  • Receptenboek voor 30 dagen Keto-kickstart
  • Direct contact via WhatsApp

Zeg jij ja tegen het persoonlijke Lifestyle programma? Plan dan direct een afspraak in. Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen en doelen en mag je op de weegschaal gaan staan. Vervolgens ga ik aan de slag met een persoonlijk voedingsschema!

Open chat
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution
Powered by