Menu Sluiten

Het Lifestyle TRAJECT

1 op 1 coaching.. verandering in je mindset en lichaam

Lukt het je niet om af te vallen? Heb je al verschillende dieetvormen geprobeerd? Voel je je altijd direct weer schuldig als je toch iets lekkers pakt? Ben jij helemaal klaar met calorieën tellen? En ben jij klaar met die negatieve gedachtes? Bij Diet Revolution help ik je om een ‘succes mindset’ te creëren, help ik je met het doorbreken van ongezonde gewoontes, zoals eindeloos snacken, eetbuien en veel suikers eten, ga je je kilo’s kwijtraken die je zó graag kwijt wilt én zorgen we voor een blijvend resultaat!

“Ga aan de slag en creëer een fijne relatie met eten. Stop jouw strijd met eten voorgoed!” Dat gaat verder dan enkel je bewustzijn, want lekker in je vel zitten lukt niet alleen met woorden. Daar zijn ook daden voor nodig. Daarom neem ik je bij de hand. Zeg “JA” tegen 1 op 1 coaching en persoonlijk voedingsadvies en zit binnenkort al lekkerder in je vel!

Wil je de sleutel tot een gezonde relatie met eten en jezelf?

Naast een persoonlijk voedingsschema leer ik je ook om jezelf lief te hebben. Want ook je mindset is belangrijk als je gewicht wilt verliezen. Goed voor jezelf zorgen, betekent namelijk ook gezonde keuzes maken. Ik doe er alles aan om je te helpen, met betrokkenheid, expertise en enthousiasme. Ik ben ook altijd bereikbaar voor vragen of een steuntje in de rug.

Bij het 1-1 coaching traject leer ik je tijdens een 3 maanden lang durend traject de basis van gezonde voeding. Hoe maak je nu gezonde keuzes? Bij 1-1 coaching brengen we samen een bezoek aan de supermarkt. Ik leer je en laat je zien wat gezonde keuzes zijn. Zelfs voor uitdagingen als Carnaval, Kerstmis of een vakantie zijn gezonde keuzes te maken. Met handige tips en praktische oplossingen kun je direct zelf aan de slag.

Wat krijg je?

 

Zeg jij ja tegen het persoonlijke Lifestyle traject? Plan dan direct een afspraak in. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw probleem en gaan we op zoek naar de kern achter jouw (eet)gedrag. Vervolgens gaan we deze inzichtelijk maken en kijken we welke patronen (bijvoorbeeld: ik ben niet goed genoeg of ik ben waardeloos of ..) er onderliggen. 

Ervaringen van Lifestyle klanten

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution