#Koolhydraatarm

Hoe val ik ermee af?

Heb je een programma van Diet Revolution gevolgd en ben je benieuwd hoe je naar een duurzame levensstijl overgaat die makkelijk is en beter te combineren met je sociale leven zonder in ‘oude gewoontes’ te vervallen en je resultaten te verliezen

Of zoek je een manier van eten en koken waarbij je op een makkelijke en natuurlijke manier een gezond gewicht kan bereiken en behouden, zonder dat je een Keto programma of dieet moet volgen of hebt gevolgd?

Dan is #Koolhydraatarm helemaal iets voor jou!

Ontdek hoe je kan profiteren van een gezond gewicht en meer energie met dit 14-daags voedingsplan inclusief 37 koolhydraatarme recepten. Nu voor slechts €59,-

Hey YOU!

In mijn nieuwe plan, laat ik je uitgebreid zien hoe je overstapt van een Keto Kickstart naar een flexibele Koolhydraatarme leefstijl met meer ruimte voor trage koolhydraten, ideaal te combineren met een sociaal leven en een drukke agenda.

Het nieuwe plan helpt je om op een natuurlijke manier een gezond gewicht te bereiken met koolhydraatarme voedingsschema’s en recepten, je metabolisme te optimaliseren en je energie te verhogen

Voor wie is het?

Wat ga je bereiken

Met dit nieuwe plan laat ik je zien hoe je koolhydraten kunt gebruiken als energiebron in plaats van ze op te slaan als vetreserve voor later. Dé manier tot een gezond gewicht voor elk lichaamstype.

Gewichtsverlies

Je zult gewicht verliezen als je dit plan volgt.

Metabolisme

Je metabolisme wordt herstelt.

Vetreserves

Je gaat je vetreserves aanspreken als energiebron

Beter in je vel

Je gaat veroudering tegen

Meer energie

Je zult merken dat je meer energie aan de dag kan leggen.

Gezondheid

Je houd je lichaam gezond

Wat krijg je?

Voor een bedrag van €59,- ontvang je een exclusief ebook met o.a. 37 nieuwe koolhydraatarme recepten, een 14- daags voedingsplan een boodschappenlijstje en last but not least; dé GOUDEN FORMULE hoe je #Koolhydraatarm het beste kan volgen om het maximale resultaat eruit te halen.

Het gaat niet alleen om hetgeen WAT je eet en drinkt en/ of de HOEVEELHEID… Er zit meer achter.
Een koolhydraatarm voedingspatroon werkt het allerbeste wanneer je ook rekening houdt met WANNEER en HOELAAT je iets nuttigt. Waar moet je je aanhouden om het beste resultaat te halen qua afvallen?  Dit  ga ik met JOU delen. Ik neem je mee van A tot Z. Hoe de koolhydraatarme keuken effectief werkt voor JOU.

Je kunt dit 14 daagse plan telkens herhalen of na een tijdje er weer bij pakken. Ook als je nog meer wilt afvallen of na een ongezond weekend even wilt resetten.

Bo Notten - Diëtiste

Keto vs. Koolhydraatarm

Keto is een manier van eten waaarbij je je koolhydraten optimaal minimaliseert en vervangt door eiwitten en vetten. Dit betekent dat je het grootste deel van je energie uit eiwitten en vetten haalt en een minimale portie koolhydraten (5 à 10%)

De koolhydraatarme (low carb) levensstijl is veel gematigder. De hoeveelheid koolhydraten per dag bij koolhydraatarm ligt op 50 a 120 gram. Dat is nog laag, gemiddeld eten wij Nederlanders 250 a 300 gram koolhydraten per dag en het grootste deel snelle suikers.

Je kunt Keto het beste beschouwen als een korte termijn eetstijl, ik zeg ook vaak een ‘keto kickstart’. Om je lichaam te helpen overstappen van suikerverbranding naar een natuurlijke vetverbranding. Steeds meer artsen en diëtisten raden keto vaker aan om gezondheidsredenen (bijvoorbeeld: om diabetes type 2 terug te draaien, om een slaagkans van een kankerbehandeling te  verhogen, om epilepsie onder controle te krijgen) of om op korte termijn gewicht te verliezen.

Ben je eerder op zoek naar een minder strenge leefstijl, rustig aan enkele kilo’s kwijt te raken of snoep en snaaibuien te verzachten? Dan is dit #Koolhydraatarm Plan wat jij nodig hebt.

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Je bestelling

Product Subtotaal
#koolhydraatarm
  × 1
59.00
Subtotaal 59.00
Totaal 59.00 (inclusief 4.87 BTW)

Jouw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om jouw gebruik van de webshop te ondersteunen. Voor een uitgebreide toelichting omtrent ons privacy beleid, zie onze privacybeleid.

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution