Skip to main content

Ervaring | Diet Revolution

By 30 maart 2020juni 6th, 2023Algemeen

“Ik ben eindelijk weer tevreden met mezelf”

Een tijdje terug maakte ik kennis met Diet Revolution. Ik was op zoek naar een manier om af te vallen. Door mijn drukke leven als werkende moeder schoot het erin om gezond te eten en te bewegen. Ik merkte dat ik steeds meer aankwam en heb meerdere pogingen gedaan om kilo’s kwijt te raken, alleen dit verliep moeizaam. Ik viel wel af, maar na een week of 3 viel ik weer terug in mijn oude eetstijl. Dat was tussendoor snacken en het liefste als niemand het zag.

Via een collega kwam ik terecht bij Bo van Diet Revolution. Ik wist nog niet zo goed wat ik allemaal kon verwachten en heb daarom bij haar een telefonisch adviesgesprek ingepland. Tijdens dit gesprek werden er vragen gesteld om te achterhalen wat mijn doel was en wat ik voor ogen had. Hierbij vertelde ik haar dat ik moeilijk afval en dat eerdere pogingen niet aansloegen. Het liefst wilde ik 12 kilo afvallen. Na dit telefoongesprek werd me helder wat ik kon verwachten en heb daarom ook meteen een intakegesprek geboekt bij haar in de praktijk.

Tijdens het intakegesprek gingen we verder op wat we aan de telefoon hadden besproken. Bo vroeg me naar mijn huidige voeding en leefstijl, en waarom ik dit wilde veranderen. Vervolgens werden mijn doelen geconcretiseerd en werd me uitgelegd hoe ik mijn doelen kon behalen. Hierbij werd me het Lifestyle programma aangeraden. Ik had voorheen geen ervaring met Keto, dus ik wist niet precies hoe dit werkte. Er werd me uitgelegd dat een kickstart Keto ideaal is voor wanneer je je lichaamsvet wilt verbranden, iets wat ik al heel lang tevergeefs probeer. Als laatst werd ik nog gewogen en gemeten en kon ik aan de slag. Ik begon met heel veel zin aan het traject en de eerste 30 dagen met de Kickstart Keto.

Elke week woog ik mezelf en vulde ik dit in op mijn online portal op de website van Diet Revolution. Wekelijks had ik telefonisch/ whatssapp contact met Bo om de vorderingen te bespreken. Hierbij was er meteen de gelegenheid om eventuele vragen te stellen. Uiteraard kon ik haar ook tussendoor Whatsappen met simpele vragen zoals; mag ik kauwgom? mag ik koffiemelk in mijn koffie enzovoort.

Na vier weken kwam ik weer op consult. Ik was mega nieuwsgierig hoeveel ik op haar weegschaal woog en wat mijn metingen waren. YES! de afgelopen vier weken was ik maar liefst 8,5 kilo kwijtgeraakt! Dit heeft me extra gemotiveerd op naar de laatste kilo’s d.m.v. persoonlijke voedingsshema’s en intensieve begeleiding van Bo.

Ik ging naar huis met een Big Smile en een persoonlijk voedingsschema voor de komende 2 weken incl. boodschappenlijst. Dit in dit schema stonden makkelijke gerechten die rekening hielden met mijn drukke leven. Er staan recepten in die snel en makkelijk te bereiden zijn en nu weet ik zeker dat ik genoeg voedingsstoffen binnen zal krijgen. Hier had ik vroeger nooit inzicht in.

Ik vulde daarna nog steeds elke week mijn gewicht in op de online portal en kwam daarna nog 4 keer om de 2 weken op consult. Dit om te kijken hoe het ging, om te wegen en te meten en om eventuele moeilijke momenten te bespreken. De tweede maand was ik 3,5 kilo afgevallen en de derde maand nog 2 kilo. Nu ben ik bezig met mijn vierde maand, helemaal zelf, zonder voedingsshema van Diet Revolution. De diëtiste en ik zijn tijdens het laatste consult samen nog door de supermarkt gegaan om boodchappen te doen voor de eerste 2 a 3 dagen. Dit was erg leuk, verassend en leerzaam.

Het is fijn dat ik altijd de mogelijkheid heb om op Bo terug te vallen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en ben zo  blij dat ik hiermee ben begonnen, een hele stap, maar zo opgelucht! Ik voel me echt een nieuw mens!

In totaal ben ik nu 14 kilo kwijtgeraakt, hier had ik nooit over durven dromen! Voordat ik met het traject startte was mijn vetpercentage 42% en nu is dit gedaald naar 34,5%. Mijn spiermassa was eerst 33% en nu is dit gestegen naar 36%.

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution