Skip to main content

Voordelen van een online diëtist

By 25 februari 2021juni 6th, 2023Algemeen

Door de corona pandemie waar we nu in zitten worden meer en meer zaken online geregeld. Zo vinden ook steeds meer mensen de weg naar de online diëtist.

Werken, voor de kinderen zorgen, het huishouden: in de drukke tijd waarin we leven kan het fijn zijn als je ook niet nog eens hoeft af te reizen naar een diëtist. Dit scheelt tijd én energie. Of je nu thuis bent, op je werk of lekker op vakantie – de online diëtist is bereikbaar. Ook als je zelf niet mobiel bent kun je ervoor kiezen om een online afspraak te maken. 

Ook zijn er zijn mensen die wat schaamte kunnen ervaren voor hun lichaam en gewicht en vinden het daarom lastig om naar een diëtist te gaan. Een online diëtiste kan daarbij een laagdrempelig alternatief zijn zonder dat het onpersoonlijk hoeft te zijn. Bellen, mailen, whatsappen, Facetimen, Zoom – alles behoort tot de mogelijkheden in onze praktijk.

Er zijn dus genoeg voordelen op te noemen aan een online diëtist. Wil je graag afvallen of aankomen maar vind je het nog een te grote stap om naar een diëtist toe te gaan? Stuur gewoon een whatsappje om eens te informeren!

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution