Skip to main content

Hoe werkt het Keto-Plan?

By 9 mei 2023juni 6th, 2023Algemeen

Klaar voor de zomer

Jij wilt fit de zomer in. Nét iets strakker zijn. Comfortabeler in al je zomeroutfits passen. En vooral: je écht lekker in je vel voelen. Dat kan allemaal! Volg je 30 dagen het Keto-Plan, dan behaal jij je doelen en ben je klaar voor de zomer. Ontdek hoe het Keto-Plan werkt én waarom je op elk moment kunt beginnen.

Nu beginnen, klaar voor de zomer

30 dagen. Eén maand. Maar de zomer is nog veel verder weg. Dus als je nu begint met een 30 dagenplan, hoe ga je dan de overige tijd overbruggen? Voor je het weet is al je harde werk weer verdwenen en ben je nog niet fit voor de zomer. Ho, stop! Júíst als je nu begint, ben je helemaal klaar voor de zomer. Hoe dat zit?

Simpel. Het Keto-Plan bestaat weliswaar uit 30 dagen, maar je krijgt de tools om een langdurige, gezonde verandering te maken. Noem het een leefstijl. In een korte periode val je 5 à 9 kilo af: een superbegin. Omdat het Keto-Plan geen crashdieet is of strenge eetwijzen voorschrijft, is het daarna goed vol te houden. Helemaal met hier en daar een kleine aanpassing. Zo ben je dus binnen 30 dagen al klaar voor de zomer.

Een quick fix én langdurige verandering

We zoeken allemaal naar de quick fix die ons slanker, fitter en zelfverzekerder maakt. En het liefst een blijvend resultaat geeft, terwijl we wel weer in oude gewoonten vervallen. Ik help je meteen uit die droom: zo’n ultiem dieet bestaat niet. Maar ik zet er meteen een kanttekening bij: het Keto-Plan geeft wél snel resultaat. En dat wil stiekem iedereen.

Tijdens mijn 30 dagenplan geef ik je de tools om erna zelf aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl. Je leert wat gezond eten eigenlijk is, hoeveel eiwitten en gezonde vetten je per dag het beste kunt eten, en vooral hoe je dat voortzet. Zo zie je niet alleen dat de eerste kilo’s er snel af vliegen, maar maak je er ook een langdurige oplossing van.

Geen hongergevoel?

Met het Keto-Plan van Diet Revolution heb je géén hongergevoel. Ja, echt waar. Sterker nog: je hebt genoeg eetmomenten als je het Keto-Plan volgt. 5 om precies te zijn. Dat betekent dat je 2 snackmomenten op een dag hebt. Kies je die goed, dan kun je ‘s avonds op de bank lekker snacken. Honger? No way!

Hoe werkt het Keto-Plan als ik mezelf laat gaan?

Je kent het wel: je houdt je dagen achter elkaar netjes aan het Keto-Plan, maar dan ineens slaat het om. De cravings slaan toe. Een etentje wordt nét iets te gezellig. Of na de derde keer kun je écht geen nee meer zeggen tegen die bitterballen. Dan kun je net zo goed alles maar laten gaan, toch? Want jouw doel voor de zomer zit er toch niet meer in.

Geen paniek! Eén dag verpest niet al jouw harde werk. Want net zoals één dag je niet superfit maakt, doet één dag al jouw werk niet meteen teniet. Het liefst houd je die 30 dagen zo goed mogelijk aan het Keto-Plan. Dat levert namelijk het beste resultaat op. Maar maak je niet druk als je je eens laat gaan. Het leven moet ook leuk blijven.

Start jij nu met het 30 dagen Keto-Plan dan ga je helemaal fit de zomer in.

Start nu

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution