Skip to main content

Meer energie én wat kilo’s afvallen dankzij het Keto-Plan

By 6 juni 2024juni 9th, 2024Algemeen

Kelly

  • 33 jaar
  • 30 dagen keto-plan gevolgd
  • 8,5 kg gewichtsverlies
  • meer energie!

Twee kledingmaten kleiner, broeken die weer passen én meer energie. De resultaten van het 30 dagen Keto-Plan waren voor Kelly meer dan ze had verwacht. “Ik kende het ketodieet nog niet, maar ben er door Bo aan begonnen. Ik wilde weer wat fitter en strakker worden. Dat is gelukt: ik ben ruim 8,5 kilo lichter. Maar het beste resultaat is misschien wel dat ik meer energie, en minder inkakmomenten heb: ik zit beter in mijn vel.”

Een zetje in de juiste richting

Per toeval leerden Kelly en Bo elkaar kennen: op vakantie. Ze raakten aan de praat en Bo vertelde over Diet Revolution en het Keto-Plan. “Ik vond dat direct interessant, maar ik was op dat moment niet bezig met afvallen. Een paar maanden later merkte ik dat mijn kleding niet meer zo lekker zat en ik me steeds minder fit voelde. Toen ben ik nog eens bij Bo gaan informeren over het Keto-Plan. Wat mij aansprak, was het snelle resultaat dat het Keto-Plan belooft. Ik raak gemotiveerd door resultaat, dus ik vond dit een mooi startpunt om de draad weer op te pakken.”

Toegankelijk, makkelijk en zonder veel denkwerk

“Ik heb twee jonge kinderen en heb het best druk. Daarom wil ik zelf niet te veel hoeven nadenken over wat ik mag eten en wat ik moet koken. Het Keto-Plan geeft concrete handvatten en kaders; die hielpen mij erg.” In de eerste fase van het Keto-Plan gaat je lichaam in de vetverbrandingsstand doordat je koolhydraten uit je voeding schrapt.

“De eerste drie dagen had ik wel behoefte aan suiker, maar daarna steeds minder. De producten van Diet Revolution helpen daar absoluut bij: een lekkere chocoladereep of wafel is echt een feestje. Honger had ik niet, en naar de tussendoortjes keek ik echt uit.”

Vragen? Geen probleem

Start je met het 30 dagenplan, dan krijg je een volledige handleiding met schema’s voor alle stappen. Je weet precies wat mag en in welke hoeveelheden. Toch kun je weleens twijfelen over wat wel en niet mag. “Ik vond het fijn dat ik altijd de optie had om vragen te stellen als ik vastliep. Bo reageert vrijwel direct. Dat is handig als je net boven de pannen hangt of uit eten bent. Wanneer ik met vriendinnen uit eten ging, stuurde ik Bo de menukaart door. Ze gaf me direct tips over wat ik het beste kon bestellen. Dat maakte het uit eten gaan een stuk makkelijker en leuker.”

“Wat ik nog extra waardevol vond: Bo is er niet alleen bij vragen, maar checkt zelf ook regelmatig in. Bij de vaste weegmomenten kreeg ik sowieso een bericht: een appje, video of spraakbericht. Dat motiveerde me iedere keer weer. Ook tussentijds stuurde ze berichtjes om te vragen of het allemaal lukte en hoe het ging. Die stok achter de deur vind ik fijn.”

Een blijvende verandering

Inmiddels heeft Kelly het Keto-Plan én de stabilisatie doorlopen. De 30 dagen zitten erop, maar de verandering in leefstijl niet. “Ik kijk bij het avondeten per gerecht wat ik mee-eet en wat niet, en probeer nog altijd koolhydraten te vervangen als dat kan. Wat mij positief verrast: ik kan gewoon met mijn gezin mee-eten en hoef niet steeds iets anders te koken.”

“Ik merk dat ik bewuster omga met mijn inname van koolhydraten; ik laat bijvoorbeeld lekkers makkelijker liggen. Het lukt me beter om een balans aan te brengen, en dat houd ik makkelijk vol. Ik heb meer energie en zit beter in mijn vel. Dat zijn voor mij genoeg redenen om met deze voedingswijze door te gaan.”

Behaal dezelfde successen als Kelly met het Keto-Plan.

Chat openen
1
Hoi! stuur me een berichtje als je vragen hebt :)

Vriendelijke groet,
Bo Notten
Diëtiste @ Diet Revolution